середа, 09 червня 2010 16:29

"Зараз потрібно купити нападаючого, за яким ми стежили" - Суркіс

"Зараз потрібно купити нападаючого, за яким ми стежили" - Суркіс

Після підписання Гораном Поповим контракту з "Динамо" президент клубу Ігор Суркіс привітав новачка, побажавши йому в Києві успішної кар'єри. Також Ігор Михайлович розповів і про можливі трансфери цього літа.

"Протягом всього сезону за Поповим уважно стежили наші селекціонери - Берислав Станоєвич і Володимир Лозинський. У другій половині чемпіонату України стало помітно, що у зв'язку з травмою Ель Каддурі і неостаточним відновленням Несмачного позиція лівого захисника стала для нас проблемною. Також розуміли, що через переведення у захист не повністю використовуємо атакуючий потенціал Маграо. Тому нам було необхідно посилити цю позицію, про що неодноразово говорив Валерій Газзаєв".

За словами президента "Динамо", зовсім скоро футболіст поїде з першою командою на збір до Австрії.

Ігор Суркіс зазначив, що за футболіста була особлива боротьба.

"Ми оперативно спрацювали, здобувши у свої ряди футболіста. Напевно, певний ажіотаж був, але про нього більш конкретно може розповісти сам Горан. Остаточне рішення про придбання Попова прийняли після перегляду нашими селекціонерами двох ігор збірної Македонії - проти Азербайджану та Румунії. Тому про гру Попова у нас склалася повна картина - як у матчах за "Херенвен" в чемпіонаті Голландії, так і на рівні збірних. Тепер будемо сподіватися, що футболіст досить швидко увіллється до складу і принесе нам чималу користь".

Президент "Динамо" з упевненістю сказав, що це не останнє придбання клубу в цьому міжсезонні.

"Новачки в команді будуть, це точно. Або до від'їзду на збір, або під час самого збору. Зараз нам потрібно підсилити атаку, купити нападаючого, за яким ми уважно стежили. Потім трохи переведемо дух, подивимося, як команда працює на зборі. До закриття трансферного вікна залишиться два місяці, протягом яких, якщо знадобиться, будемо точково коригувати склад".

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «"Зараз потрібно купити нападаючого, за яким ми стежили" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі