четвер, 17 липня 2008 11:32

"Зараз мій трансфер коштує $100 тисяч " - Калініченко

Київське "Динамо" зробить чергову спробу придбати півзахисника московського "Спартака" Максима Калініченка, повідомляє видання "Сегодня". 29-річний хавбек міг переїхати до Києва ще в грудні 2006 року, але тоді сторони не зійшлися в ціні. "Динамо" готове було заплатити $ 3 млн, а "Спартак" хотів отримати 4 млн євро.

Контракт Калініченка з червоно-білими закінчується наприкінці цього року. Проте після розгромної поразки від ЦСКА він був відправлений до дубля, що породило чутки про зміну команди вже зараз. Разом з "Динамо" на футболіста претендують також грозненський "Терек" і "Москва". Цікаво, що "Спартак", як і раніше, згоден відпустити Калініченка тільки за 4 млн євро.

"Думаю, моя трансферна вартість зараз не більше $ 100 тис. Але жоден клуб до мене поки не звертався, у тому числі й "Динамо". На даний момент мені відомо тільки те, що я - гравець "Спартака" і виконую всі вказівки керівництва клубу. Що стосується можливої зміни місця роботи, то насамперед я б хотів грати в сильній команді, яка ставить перед собою серйозні цілі. Більше я нічого не хочу", - розповів сам Калініченко.

Зараз ви читаєте новину «"Зараз мій трансфер коштує $100 тисяч " - Калініченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі