середа, 29 вересня 2010 10:53

"Замість того, щоб працювати Ярославський починає шукати ворогів" - Суркіс

"Замість того, щоб працювати Ярославський починає шукати ворогів" - Суркіс

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розкритикував власника "Металіста" Олександра Ярославського і заявив, що харківська команда киянам не конкурент.

"Цієї весни вони ( "Металіст") відстали від "Динамо" на 9 очок, минулої весни - на 20, позаминулої - на 8, ще за рік до цього - на 13, в сезоні 2005-2006 років - на 32. Де тут хоча б натяк на конкуренцію? З десяти матчів у чемпіонаті, які ми зіграли з "Металістом" за п"ять років, які клубом керує Ярославський, харків"яни виграли лише два при двох нічиїх і шести поразках. - сказав президент "Динамо".

При цьому Ігор Суркіс зазначив, що ще "Металіст" програвав "Динамо" у Кубку УЄФА і в Кубку України, причому на своєму полі.

"Хто тут комусь конкурент? Якби всі ці п"ять років "Металісту" додавали в чемпіонаті по дев"ять очок, і тоді шанси цієї команди на Лігу чемпіонів були б не дуже великі. Взявшись за "Металіст" п"ять років тому, Олександр Ярославський довів команду до третього місця. Далі почалися проблеми. І замість того, щоб послідовно і терпляче працювати над посиленням гри, як це робив у свій час "Шахтар", який заявив про претензії на чемпіонство, Ярославський починає шукати невідомих ворогів", - говорить Ігор Суркіс.

Нагадаємо, 28 вересня президент "Металіста" Олександр Ярославський провів у Києві прес-конференцію, де заявив, що керівники "Динамо" роблять все, щоб усунути харківський клуб як реального конкурента в боротьбі за єврокубки.

За матеріалами ФК "Динамо" Київ, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Замість того, щоб працювати Ярославський починає шукати ворогів" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі