субота, 01 листопада 2008 12:17

"З "Карпатами" зіграємо тим же складом, що і з "Порту" - Мілевський

Після півторамісячного відновлення Артем Мілевський набрав хорошу форму і знов вступив в боротьбу за право стати найкращим бомбардиром чемпіонату. У матчі проти "Таврії" Артем встиг відзначитися двома голами. На гру з "Карпатами" нападаючий також настроєний дуже серйозно:

- Насамперед, ми маємо намір перемогти львів"ян, а хто заб"є - не так важливо. Цього року нам залишилося провести не так багато ігор, тому хочеться закріпити лідерство і піти у відрив від найближчих переслідувачів як можна на більшу кількість очок.

Я, звичайно, постараюся забити. Хотілося б знову вступити в гонку бомбардира, адже цього року у мене виходить багато забивати. Зараз у Бангура і Коельо з "Металіста" по 9 забитих м"ячів, у мене поки 6. Все найцікавіше попереду.

Думаю, в суботу гратиме приблизно тим же складом, який вийде на матч проти "Порту". Тобто сильні на даний момент футболісти з тих, хто здоровий. А в строю зараз майже всі. Гусєв і Корреа зіграли за молодіжну команду.

Тільки Кравець продовжує займатися за індивідуальною програмою після вірусної інфекції. Слабкі місця і мікротравми, напевно, є у кожного футболіста. Але під час матчу все забудеться, ніхто на це не звертатиме увагу. Одним словом, гра обіцяє бути цікавою.

Що стосується пенальті, який я бив в Сімферополі, він, напевно, був останнім моїм ударом в такому стилі. Бачу, воротарі не забули моєї манери виконувати одинадцятиметрові удари. Добре, що "Динамо" виграло в тому матчі. Як далі виконуватиму пенальті? Якщо довірять, постараюся придумати щось нове і цікаве.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"З "Карпатами" зіграємо тим же складом, що і з "Порту" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі