вівторок, 29 січня 2008 17:37

"З психологічної точки зору краще битися з Володею Кличко"

Російський суперважковаговик Олександр Повєткін, який нещодавно переміг американця Еді Чемберса, розповів, як складався для нього бій, а також про те, з ким хотів би зустрітися в наступному поєдинку.

- На перші раунди я вийшов трохи не з тією тактикою. Чемберс сам не бив, працював в глухому захисті і чекав моїх дій. Виходило так: я ліз на нього, вистрілював серію, робив крок назад - і тут він швидко кидав руку. А я просто не встигав зреагувати. Так продовжувалося, напевно, раунди два-три.

Головне - потім я повністю поміняв настрій. Я чомусь вийшов на бій "на расслабоні", що називається. У такому поєдинку треба із самого початку бути в тонусі, а мій стан був надмірно спокійним. Важко навіть сказати, чому. Тому довелося узяти себе в руки, зосередитися, бути уважнішим. Почав більше атакувати з дальньої дистанції, і Чемберс просто перестав мене діставати.

Судячи з усього, навряд чи наступний бій відбудеться в найближчих півроку. Це навіть добре. Відпочину, подивлюся бій Ібрагімов - Кличко, вивчу суперників. Мій бій, думаю, пройде в Америці. Принаймні, більшість аргументів говорять саме за цей варіант. Хоча було б здорове провести поєдинок в Москві.

Що стосується майбутнього суперника, то з психологічної точки зору, напевно, вважаю за краще все ж таки Кличко. Із співвітчизником на ринг виходити - це додатковий стрес. Хоча який з Володі Кличко іноземець! Завжди говорив, що не хочу боксувати з нашими хлопцями, але що робити - якщо всіх інших ми вже повибивали.

Джерело: "Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"З психологічної точки зору краще битися з Володею Кличко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі