вівторок, 22 вересня 2009 16:26

"З латишами у "Сокола" важкі матчі" - Наваренко

"З латишами у "Сокола" важкі матчі" - Наваренко

Київський "Сокіл" зіграв свій четвертий домашній матч поспіль. У понеділок, 21 вересня, команда Сеуканда з "футбольним" рахунком 2:1 перемогла латвійський "Металургс". У господарів закидали Срюбко і Сальников. У гостей на останніх хвилинах зустрічі шайбою відзначився Фелдманіс. Перемога вивела киян на друге місце у турнірній таблиці.

Вже у четвер, 24 вересня, "Сокіл" проведе свій черговий поєдинок. Но льоду броварського Терміналу господарі прийматимуть бобруйський "Шиннік". Початок матчу традиційно о 19:00.

Відкритий чемпіонат Білорусі.

8-й тур

"Сокіл" (Київ, Україна) - "Металургс" (Лієпая, Латвія) - 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)

Юрій Наваренко, захисник ХК "Сокіл"

- Чому перший період матчу вийшов таким напруженим?

- Команда у латишів хороша. Так склалося, що проти колективів з Латвії у нас виходять важкі матчі. Багато своїх моментів ми не можемо реалізувати. Якби ми використовували всі свої можливості, то нам би набагато легше гралося.

- Команді важко дається реалізація моментів, навіть у більшості...

- Ми на кожному тренуванні відпрацьовуємо цей компонент, але так складається. Можливо у наступних матчах ми зробимо якісь зміни і розіграємося. На даному етапі реалізація моментів є дуже важливою для нас, але, на жаль, поки що це наша слабка сторона.

Володимир Голубович, головний тренер ХК "Металургс" (бронзовий призер чемпіонату СРСР  (1985) у складі "Сокола", екс-наставник національної збірної України з хокею)

- Чому вам не вдалося сьогодні перемогти, адже ви добре знайомі з гравцями "Сокола"?

- По-перше, ми грали проти досвідченого суперника, а по-друге, у нас дуже молода команда. У другому періоді наші хокеїсти допустили грубі помилки. Наздоганяти завжди важко, тим більше у грі з досвідченим суперником. Загалом, грою я задоволений. Думаю, що "Сокіл" грав не на повну силу. Тоді гра була б зовсім іншою. Але це їхні проблеми. А так, кияни здобули заслужену перемогу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"З латишами у "Сокола" важкі матчі" - Наваренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі