пʼятниця, 19 березня 2010 18:18

"Ворскла" програла "Таврії" без тренера і в меншості

"Ворскла" програла "Таврії" без тренера і в меншості

Одного голу Максима Фещука вистачило "Таврії", щоб вивезти три очки з Полтави - 1:0.

На долю матчу вплинули два рішення судді Сергія Даньковського. Спочатку він в середині першого тайму вилучив з тренерської лавки наставника господарів Миколу Павлова. А на початку другої 45-хвилинки арбітр відправив до роздягальні новачка полтавчан Олександра Оніку, який дістав друге попередження.

Три очки кримчанам приніс удар Максима Фещука. "Таврія" отримала право на штрафний. Маркович навісив з правого флангу, Любенович пробив по воротах, а Фещук у падінні заштовхав м"яч у сітку воріт Величка. Буквально перед цим господарі могли забивати, але удар Цуррі прийняла на себе штанга.

Прем"єр-ліга. 21-й тур

"Ворскла" - "Таврія" - 0:1 (0:0)

Голи: Фещук (67)

"Ворскла": Величко, Матвєєв, Даллку, Цуррі, Чеснаков, Маркоскі, Безус (Ярмаш, 64), Оніка, Єсін (Чичиков, 46), Кулаков, Янузі

"Таврія": Старцев, Зелді, Маркович, Джуричич, Монахов, Корнєв, Любенович, Голайдо, Гігіадзе (Матяж, 74), Фещук, (Платон, 90) Ковпак (Ідахор, 46)

Вилучення: Павлов (24), Оніко (51, друга жовта)

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" програла "Таврії" без тренера і в меншості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі