вівторок, 08 липня 2008 17:50

"Волинь" побудує власний стадіон за межами Луцька

Президент ФК "Волинь" Василь Столяр підтвердив, що керівництво футбольного клубу має намір будувати новий стадіон поза межами Луцька, повідомляє ЗІК.

Василь Столяр зазначив, що, як тимчасове явище, планується ковельська прописка футбольного клубу. Натомість ФК будуватиме новий стадіон у райцентрі Ківерцях поблизу Луцька. "Як тільки мерія нам поверне 12 мільйонів гривень, які винна, ми переїдемо до Ковеля", - додав Василь Столяр.

Натомість Луцький міський голова Богдан Шиба не розуміє, чому здійнявся такий рейвах. Відновлення бігових доріжок не заважатиме грати на стадіоні футбольному клубу, як не заважало їх нищити, - зазначив 8 липня Богдан Шиба під час прес-конференції.

Раніше у Луцьку під час зустрічі з фанатами ФК "Волинь" головний тренер команди Віталій Кварцяний оприлюднив інформацію про можливість зміни прописки футбольного клубу з Луцька на Ковель. Такий крок керівництво клубу вбачає як варіант виходу із конфлікту поміж ТзОВ "Феміда-Інтер" (фактичний власник ФК "Волинь") та луцькою мерією за стадіон "Авангард".

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" побудує власний стадіон за межами Луцька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі