середа, 17 грудня 2008 08:37

"Віталій Кличко ображав мене українською" - Хей

"Віталій Кличко ображав мене українською" - Хей

Девід Хей розповів ВВС Sport, що недавно у нього була сутичка в ресторані з Віталієм Кличко через скандальний знімок журналі Men"sHealth, на якому британець зображений з відірваною головою Володимира в руках. Хей вважає, що це всього лише жарт і Кличко не варто було так переживати через фото.

"У Віталія зовсім немає почуття гумору, - заявив Хей. - Йому зовсім не сподобався знімок, і він грубо поводився зі мною. У мені розбурхався спортивний азарт, і все це перетворилося на невелику колотнечу. Зараз головне організувати бій в 2009, так що нас розняли. Але він був дуже злий. Він обзивав мене українською. Намагався пом"яти мене, показати, наскільки він сильний, і я теж трохи поборовся з ним, схопив його. Ми не обмінялися ударами, але добре попихали один одного.

Мені його трохи шкода. Він, напевно, дуже часто дивився "Роккі-4" і тепер думає, що він Іван Драго. Він прямий, як дошка".

Крім того, Хей розповів, що Леннокс Льюіс допомагатиме йому готуватися до бою з Віталієм. "Я міг би битися з Володимиром, у нього всього 6 футів 6 дюймів росту, але якби я нокаутував його, люди почали б говорити, що це вже робили раніше. Брюстер і Сандерс нокаутували його. Леннокс Льюіс буде моїм радником. Він знає Віталія краще, ніж хто б то не було. Він знає, як його перемогти", - сказав Девід.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Віталій Кличко ображав мене українською" - Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі