Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2008 20:15

"Він доросла людина і сам має вибирати свій шлях"

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін висловив жаль з приводу того, що влітку йому доведеться розлучитися з капітаном команди Сергієм Ребровим, який підписав в неділю дворічний контракт з казанським "Рубіном".

"Чи засмучений я рішенням Сергія? Якоюсь мірою - так. Все-таки Ребров - це символ "Динамо", невід"ємна частинка славної історії київського клубу. Він виграв тут чи не все, що тільки можна, працював під керівництвом великого Лобановського і, безумовно, ще міг би послужити команді, зробити свій внесок в становлення нашої молоді", - сказав тренер динамівців.

"У мене немає претензій ні до професійних, ні до людських якостей Сергія. Впевнений, що він ще довгі роки здатний виступати на високому рівні. Але нічого не попишеш: президент обіцяв Реброву, що відпустить його, якщо Сергію надійде гідна пропозиція. Як бачимо, пропозиція "Рубіна" Сергія дійсно зацікавила. Ми неодноразово розмовляли з ним на тему майбутнього, але він доросла людина і сам має вибирати свій шлях. Добре, що Ребров йде не прямо зараз, а до кінця чемпіонату ще допоможе команді. А там, дасть Бог, і молодь підтягнеться", - підсумував Сьомін.

Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «"Він доросла людина і сам має вибирати свій шлях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути