вівторок, 24 червня 2008 17:14

"Вільяреал" та "Валенсія" цікавляться Кастільйо

Півзахисник "Манчестер Сіті" Нері Кастільйо висловив бажання перебратися до Іспанії. Гравець збірної Мексики, який з січня цього року перебуває в англійському клубі на правах оренди, так і не зміг заграти при колишньому тренерові Свені Еріксоні.

Якщо півзахисникові не вдасться проявити себе і при нинішньому наставнику "городян" Марку Х"юзі, то не виключено, що йому доведеться довгий час сидіти в запасі, повідомляє Спорт-Експрес.

"На даний момент існує вірогідність в 50 відсотків, що я переїду до Іспанії. Я знаю, що команди, такі як "Вільяреал", "Валенсія" та "Бетіс", цікавляться мною", - сказав Кастільйо в інтерв"ю ManchesterEvening News.

Мексиканець належить донецькому "Шахтарю". В "Манчестер Сіті" він перебуває в річній оренді з 1 січня 2008 року. Таким чином, іспанським клубам потрібно буде узгоджувати трансфер гравця ("гірники" просять ті ж 20 мільйонів євро, які вони заплатили минулого року) з "Шахтарем" або чекати до кінця року, коли закінчиться термін оренди.

Зараз ви читаєте новину «"Вільяреал" та "Валенсія" цікавляться Кастільйо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі