субота, 29 грудня 2007 14:20

"Відчув нарешті упевненість у власних силах"

Український форвард "Челсі" Андрей Шевченко зізнався, що відчуває упевненість в собі і отримує задоволення від власної гри.

Справи українського форварда йдуть на поправку. Один з самих критикованих футболістів Прем"єр-ліги (причому найчастіше Андрію інкримінують невідповідність демонстрованої ним гри тим 30 мільйонам фунтів, які були за нього сплачені у 2006 році) у відсутності травмованого Дідьє Дрогба став, нарешті, справлятися з роллю головної ударної сили команди. У недавньому матчі Кубка Ліги з "Ліверпулем" Шева своїм голом на останніх хвилинах добив суперника (2:0), а в останньому матчі "аристократів" - з "Астон Віллою" в чемпіонаті - українець оформив дубль і по-естецки видав голеву передачу на Алекса. Втім, це досягнення Андрія у результаті принесло "Челсі" лише нічию - 4:4.

- Відчуваю, що в матчі з "Астон Віллою" зіграв добре, - признався Шевченко. - Але для мене результат команди важливіший. І я небагато розчарований, адже "Челси" необхідно було перемагати. А результат цієї зустрічі вийшов просто божевільним. Дві команди намагалися грати в красивий відкритий футбол.

- Мені зараз набагато краще. Відчуваю упевненість у власних силах. Хочу грати в кожному матчі і демонструвати на полі свої кращі якості. Повторюся, сам відчуваю, що дію зараз на полі непогано. Ось і другим голом у ворота "Астон Вілли" задоволений - це був красивий м"яч, забитий відмінним ударом (з Шевою не посперечаєшся - з 20 метрів він поклав снаряд під перекладину). Але все таки варто особливо відзначити гол Алекса, тому що це була фантастична комбінація. Він же захисник, а в штрафній розібрався з суперником блискуче.

В суботу "Челсі" приймає на "Стемфорд Бридж" "Ньюкасл", і це буде ще одна перевірка для Андрія. Крім Дрогба лондонцям доведеться обійтися і без Френка Лемпарда, що також має проблеми із здоров"ям. А оскільки Міхаель Баллак, який буде покликаний замінити віце-капітана, ще не набрав оптимальну форму, то всім гравцям атаки доведеться відпрацьовувати за себе і трохи - за того німецького хлопця.

Джерело: "Євроспорт"
Зараз ви читаєте новину «"Відчув нарешті упевненість у власних силах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі