вівторок, 19 лютого 2008 13:29

"Від переходу з "Челсі" в "Фенербахче" Шева нічого не виграє"

Один з найдосвідченіших українських футболістів Сергій Ребров заявив, що капітанові збірної України Андрію Шевченку не варто залишати "Челсі".

33-річний гравець "Динамо", якому свого часу довелося переїхати з англійського "Тоттенхема" в турецький "Фенербахче", не радить форвардові "аристократів" повторювати його сумний досвід.

- Сподіваюся, Шева цього не зробить, - твердо заявив Сергій, - нехай навіть у Андрія і немає поки місця в основі. Я упевнений, що він його завоює, адже до закінчення кар"єри йому ще далеко. До того ж зарплата у Шевченка зараз явно не менше, ніж може запропонувати "Фенербахче".

За словами Реброва, коли сам він залишав Англію, у нього були на те вагоміші причини.

- Це абсолютно інша ситуація, - згадує Сергій, - адже у мене був дворічний контракт з "Тоттенхемом". Проте клуб вирішив віддати мене в оренду. Тому і довелося поїхати. Відверто кажучи, думаю, що повідомлення про можливий переїзд Андрія до Туреччини - не більше ніж чутки. Про проблеми, з якими йому доведеться там зіткнутися, мені навіть і говорити не хочеться.

Сергій Ребров був відданий "Тоттехемом" в оренду "Фенербахче" і виступав за турецький клуб в 2002-04 роках. У чемпіонаті країни форвард провів 38 матчів, в яких забив 4 голи.

"Спортобоз"
Зараз ви читаєте новину «"Від переходу з "Челсі" в "Фенербахче" Шева нічого не виграє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі