четвер, 14 червня 2007 11:13

"Вест Хем" розкидається грішми: Бента підписали за 18 мільйонів фунтів

"Вест Хем" минулої ночі зробив пропозицію "Чарльтону" щодо продажу нападника Даррена Бента, 23 роки , яка склала 17 мільйонів фунтів, повідомляє Daily Mail.

"Молотобійці" погодилися заплатити "Пікшам" 16 мільйонів фунтів та віддати півзахисника Хейдена Маллінза (трансферна вартість - 1 мільйон фунтів).

Бент узгодив умови особистого контракту та полетів на медобстеження. Його зарплатня складатиме 75 тисяч фунтів на тиждень.

Трансфер буде офіційно оформлений наприкінці тижня.

Із задоволенням цю угоду зустріли в "Іпсвічі". Цей клуб отримає 2,88 мільйона фунтів як частка угоди з "Чарльтоном". Тоді Бент перейшов з "Іпсвіча" в лондонський клуб за 2,6 мільйона фунтів.

Наступна ціль ненаситного Еггерта Магнусона, власника "Вест Хема" - Шон Райт-Філліпс з "Челсі".

Перехід Даррена Бента в "Вест Хема" став одним з найдорожчих в історії англійського футболу.

Тільки за п"ятьох англійських футболістів заплатили більше. Це Ріо Фердінанд (з "Лідса" в МЮ за 29,1 мільйона фунтів), Уейн Руні (з "Евертона" в МЮ за 27 мільйонів), Шон Райт-Філліпс (з "Манчестер Сіті" в "Челсі" за 21 мільйон), Майкл Керрік (з "Тоттенхема" в МЮ за 18,6 мільйонів) і той же Фердінанд (з "Вест Хема" в "Лідс" за 18 мільйонів).

Зараз ви читаєте новину «"Вест Хем" розкидається грішми: Бента підписали за 18 мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі