четвер, 17 липня 2008 12:03

"Весь світ знає, що я хочу грати в "Барселоні" - Аршавін

Нападаючий "Зеніту" Андрій Аршавін розповів про те, чому хоче змінити клуб і спробувати свої сили в "Барселоні".

"Коли в минулому сезоні ми виграли чемпіонат Росії, а потім завоювали Кубок УЄФА, я зрозумів, що час прийшов. У Росії я досяг певної висоти й зрозумів, що пора виїжджати. Справа тут не в грошах. Сумніваюся, що якийсь клуб може запропонувати мені стільки ж, скільки і "Зеніт". Просто мені хочеться спробувати свої сили в сильному чемпіонаті", - говорить футболіст.

"Я хочу грати в "Барселоні". Думаю, про це знає вже весь світ. Ця команда весь час робить ставку на атаку, і це мені дуже подобається. Я стежив за "Барселоною", коли в цьому клубі грали такі люди, як Рональд Куман, Міхаель Лаудруп, Хрісто Стоїчков, Пеп Гвардіола... Будь-який з цих футболістів може стати об"єктом для обожнювання".

"Ми говорили про "Барсу" з Ігорем Корнєєвим. Він сказав, що це найкраща команда, яку тільки можна уявити, її ні з чим не можна порівнювати. Звичайно, мені б хотілося перебратися до Іспанії, але "Зеніт" вимагає за мене дуже багато грошей", - цитує Аршавіна Sports.es.

Зараз ви читаєте новину «"Весь світ знає, що я хочу грати в "Барселоні" - Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі