четвер, 06 листопада 2008 19:54

"Валуєву зарано боксувати проти Кличків" - Костя Дзю

Миколі Валуєву зарано боксувати проти одного з братів Кличків. Так вважає колишній абсолютний чемпіон світу у першій напівсередній вазі росіянин Костянтин Дзю.

"Чесно скажу, не хочу цих боїв. Я дав собі слово на свою професійну кар"єру, що я ніколи не вийду проти росіянина. У мене вийшло. Досить американців, яких можна бити.

Брати Клички сказали на початку кар"єри, що ніколи не вийдуть один проти одного. І встояли, навіть коли їм запропонували за такий бій 100 мільйонів доларів. Гроші - не найголовніше в житті.

Повертаються боксери, бо зараз немає зірок. Мені пощастило - я був тією зіркою, на котру йшли певний проміжок часу. У мене були серйозні контракти. Після цього вийшла дірка якась. Я не кажу, що бокс деградує, але щоб виникла зірка, потрібний час. Ми зараз на заході, зірка повинна зійти і горіти деякий час, щоб стати зіркою" - розповів Дзю під час онлайн-конференції на сайті видання "Аргументы и факты".

sportanalytic

Зараз ви читаєте новину «"Валуєву зарано боксувати проти Кличків" - Костя Дзю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі