четвер, 14 серпня 2008 15:33

"Валенсії" вдалося втримати одну зі своїх головних зірок

Боси "Валенсії" досягли згоди з представниками півзахисника збірної Іспанії Давида Сілви щодо питання покращення контракту, щоб назавжди покінчити зі всіма чутками про перехід уродженця Канарських островів з лав "кажанів".

Хавбека сватали в інший клуб відразу ж після закінчення сезону. Наполегливіше за всіх цікавилася Давидом "Барселона", проте з поліпшенням контракту Сілва буде гравцем "Валенсії" аж до 2013 року.

Віце-президент клубу Фернандо Гомес вважає, що це дуже грамотне вкладення капіталу: "Ми задоволені тим, що вдалося прийти до згоди з агентами Сілви. Це дуже важливий крок як для футболіста, так і для нас. Цією дією ми показуємо, що гідно оцінюємо внесок гравців в успіхи нашої команди. Тепер Давид відчуватиме себе впевненіше, оскільки він точно знає, що в клубі його цінують".

Представники Сілви висловили згоду зі словами віце-президента: "Це було питання, де обидві сторони були зацікавлені в однаковому результаті переговорів, тому весь процес проходив досить комфортно. Наш підопічний не бажав розглядати пропозиції інших клубів, всією своєю поведінкою демонструючи бажання залишитися у "Валенсії" на багато років. Про це ми і домовилися".

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Валенсії" вдалося втримати одну зі своїх головних зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі