четвер, 17 квітня 2008 09:57

"Валенсія" виграла Кубок короля

Вже у перші десять хвилин Кубка короля половина публіки на забитому повністю "Вісенте Кальдероні" була у захваті. Гравці "Валенсії" взяли з місця в кар"єр і за одинадцять хвилин в стилі "подача з флангу - удар головою" зусиллями Мати і Алексіса забили два м"ячі. "Хетафе" перебував у повній прострації.

Але час ішов, а хлопці Мікаеля Лаудрупа приходили в себе. І ситуація почала змінюватися. З середини другого тайму футболісти "Хетафе" встановили на полі тотальний контроль. Душею атак підопічних Лаудрупа став вихованець мадридського "Реала" Естебан Гранеро. Раз по раз він роздавав партнерам передачі, вивірені до міліметра, і лише поспіх у кінцівці атак зводив усі зусилля команди нанівець.

Коли вже валенсійці думками були в роздягальні, куди повинні були відправитися після закінчення тайму, той же Гранеро знайшов своєю передачею у штрафному майданчику суперника захисника Контру, якого просто зрубали під корінь. До м"яча вийшов сам Естебан і холоднокровно розвів м"яч і Хільдебранда по різним кутам.

Другий тайм практично повністю пройшов під знаком "Хетафе", але забити їм так і не вдалося. Зате Фернандо Морієнтес остаточно зняв усі питання щодо володаря найстарішого трофея Іспанії - 3:1.

Eurosport

Зараз ви читаєте новину «"Валенсія" виграла Кубок короля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі