четвер, 22 березня 2007 12:03

"Валенсія" виграла боротьбу за молодого захисника в "Реала"

 

Алексіс Руано Дельгадо, 21 рік, став першим придбанням "Валенсії" на майбутній сезон.

Вчора клуб Валенсії уклав угоду з "Хетафе" та самим гравцем, підписавши контракт на шість років, тобто до 30 червня 2013 року. "Хетафе" отримав шість мільйонів євро і двох вихованців клубу Мігеля Пальярдо і Пабло Ернандеса, інформує football.ua.

Таким чином, "Валенсія" випередила інші клуби, що претендували на Алексіса. Серед них був мадридський"Реал".

Так, спортивний директор Королівського клубу Предраг Міятовіч просив футболіста і його клуб почекати декілька тижнів, оскільки "Реал" був дуже зацікавлений в покупці захисника. Але "Валенсія" стала швидшою за всіх, уклавши угоду з президентом клубу Анхелем Торресом і агентом гравця Мануелем Кілоном.

Після того, як з "Хетафе" до "Валенсії" перейшов свого часу тренер Кіке Санчес Флорес, між клубами склалися дуже хороші відносини, і це теж зіграло свою роль в переговорах по трансферу Алексіса.

Після того як Роберто Айяла залишить "Валенсію", молодий захисник Алексіс Руано перетвориться на основного оборонця. Клуб також має намір зробити ще декілька придбань. Спочатку будуть куплені німецький воротар "Штутгарта" Тімо Хільдебранд, щоб скласти конкуренцію Сантьяго Канісаресу, та нігерієць з іспанським паспортом Стефан Сандей з "Полі Ехідо".

Зараз ви читаєте новину «"Валенсія" виграла боротьбу за молодого захисника в "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі