четвер, 22 листопада 2007 13:26

"В української збірної велике майбутнє"

Капітан збірної України Андрій Шевченко прокоментував відбірний цикл до Євро-2008, повідомляє Dynamomania.

- У цьому відбірному циклі у нас були невдалі зустрічі, але в цілому команда показувала непоганий футбол. І сьогодні збірна України вдало зіграла проти фіналіста чемпіонату світу. Хоча ми досягли всього лише нічиєї - це дуже добрий результат для нас. Сьогодні ми показали хороший футбол.

- З чим пов"язані невдачі збірної?

У чомусь не щастить, але коли говорять, що в збірній України немає колективу, це неправда. У нашої збірної велике майбутнє, тому у мене велике прохання до Вас: підтримуйте команду, тому що інших футболістів в Україні немає, їх треба ростити, треба чекати, а коли люди при будь-якому невдалому результаті сварять команду, це неправильно.
Україна у нас всіх одна, і кожний з хлопців, що виходить на полі, намагається продемонструвати все, що він може, але не завжди виходить. У цьому їх не можна звинувачувати. Але у нас є колектив, є команда, тому, будь ласка, підтримаєте нас.

Я нікого не критикую, просто мені хотілося б, щоб в адресу збірної була якась підтримка. Багато хто підтримує, але багато хто відноситься скептично. Проте іншої команди у нас немає. Ми маленькими кроками йдемо вперед, і чемпіонат світу це показав, але те, що ми не є великою футбольною країною, Ви, напевно, розумієте.

- Блохін йде зі збірної?

- Ставте це питання йому. Мені як капітанові і гравцеві хотілося б, щоб Олег Володимирович залишився, тому що ці чотири роки з ним пройшли дуже добре, і він зумів створити хороший колектив, хорошу команду і вивів нас на чемпіонат світу. Так, зараз у нас провал, але навіть в останніх іграх команда прагнула грати у футбол. Думаю, що кожному з нас належить задуматися, як навчитися грати першим номером, при цьому не пропускаючи м"ячі. Це нове для нас: ми ведемо гру, створюємо моменти, намагаємося їх реалізувати, в той же час ми пропускаємо фатальні м"ячі, які й не дозволили нам потрапити на Євро.

- Скільки Ви ще плануєте виступати за збірну України?
Поки у мене будуть сили, гратиму за збірну. Кожну гру, кожне тренування я провожу з задоволенням.

Зараз ви читаєте новину «"В української збірної велике майбутнє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі