пʼятниця, 15 лютого 2008 12:37

"В "Динамо" мене "кинули" на значну суму грошей"

Нападник київського "Динамо" Майкл  Клебер заявляє, що вже протягом трьох місяців йому не виплачують  гроші.

Про це він сказав в інтерв"ю "Сегодня".

- Я, звичайно, міг би виїхати, нічого не розповівши, але боюся, що через останні публікації складеться неправильне враження про мене і мій від"їзд", - почав Клебер, якого, як відомо на півроку здали в оренду в бразильському "Палмейрасу".

- Президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв"ю "Сегодня" назвав причиною мого непотрапляння до складу, що поїхав в Іспанію, зайву вагу. Але вага в мене оптимальна, президент знав про це і говорив неправду. Узагалі, фани "Динамо" дуже часто не знають, що відбувається в клубі насправді, - розповів гравець.

- А насправді "Динамо" уже протягом трьох місяців не виплачує мені гроші. Будучи на зборі в Ізраїлі, я через агента попередив директора Резо (Чохонелідзе), що якщо клуб не заплатить мені, на збір в Іспанію я не поїду. Звичайно, у цій ситуації президентові легше було сказати, що в мене зайва вага, ніж розповісти, чому клуб не платить мені гроші", - розповів Клебер.

За його словами, це не єдиний дивний момент у "Динамо".

- Наприклад, у клуб часто надходять пропозиції продати гравців, але на них завжди реагують відмовою. Чесно кажучи, у Бразилії ми звикли до того, що президент клубу займається лише організаційними питаннями, а тут від президента залежить усе життя клуба. Я розповідаю це для того, щоб фанам була зрозуміло, що відбувається усередині "Динамо", - сказав Клебер.

Що стосується боргу клуба, то гравець відзначив, що мова йде не про зарплату.

- У вересні в мене закінчувався контракт, і я одержав пропозиції про перехід з італійського "Ювентуса" і німецької "Герти". Але "Динамо" запропонувало продовжити контракт до вересня 2012 року з умовою, що мені заплатять визначену суму. Я погодився, але частина цієї суми, визначеної договором, дотепер не одержав, - пояснив Клебер

"Champion.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «"В "Динамо" мене "кинули" на значну суму грошей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі