четвер, 09 жовтня 2008 15:46

"В Харкові я ще не програвав, не зроблю цього і в суботу " - Срна

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна вважається одним з найсильніших і найважливіших гравців збірної Хорватії.

"З моїх партнерів по "Шахтарю" ворота захищатиме П"ятов, в захисті вийдуть Чигринський і Шевчук. Менше шансів зіграти у Кучера і Селезньова. Природно, я кожного з них добре знаю".

Не тільки в Україні помітили помилку П"ятова в матчі проти "Барселони". "Він визнав свою провину. Хоча там не тільки він винен. Врешті-решт, П"ятов гарний воротар і не втратив довіри".

В Україні Срна ціниться дуже високо, і напевно проти нього гратимуть особливо. "Якщо за мною стежитимуть більше інших, то будь-який з гравців, які залишилися без опіки, може скористатися цим. Вірю, що Лука Модріч покаже всі свої здібності саме в цьому матчі".

"Команда Михайличенка дуже дисциплінована, вміє нав"язувати свою гру. Після поразки від Англії ми знаходилися не в кращому стані, але зараз готові зробити крок вперед".

Несподівану інформацію хорватським журналістам повідомив Срна і про стадіон в Харкові. "Оновлений стадіон вміщає 56 тисяч глядачів. Я там ніколи ще не грав. До цих пір в Харкові я ніколи не програвав. І не збираюся це робити в суботу".

football.ua
Зараз ви читаєте новину «"В Харкові я ще не програвав, не зроблю цього і в суботу " - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі