неділя, 13 квітня 2008 14:44

"Ювентус" здобув вольову перемогу над "Міланом"

Турінський "Ювентус" на домашній арені здобув вольову перемогу над "Міланом" в рамках 33-го туру чемпіонату Італії з рахунком 3:2. Взявши три очки в рідних стінах, підопічні Клаудіо Раньєрі практично гарантували собі участь в Лізі чемпіонів в наступному сезоні.

Рахунок в матчі на 12-ій хвилині зустрічі відкрив капітан турінців Алессандро Дель П"єро, який скористався передачею партнера по збірній Італії Мауро Каморанезі. Знаходячись під пресингом захисника, Дель П"єро з гострого кута завдав точного удару в дальню "шістку" воріт Желько Калача.

Ще до перерви фоврард гостей Філіппо Індзагі не тільки зрівняв рахунок в матчі, але і вивів "Мілан" вперед. Обидва рази Індзагі розстрілював ворота Буффона зблизька. На 14-ій хвилині йому асистував бразилець Кака, а на 31-ій - Даніеле Бонера.

Проте останнє слово за собою залишив боснійський легіонер "Юве" Хасан Саліхаміджич. Під кінець першого тайму екс-півзахисник "Баварії" першим встиг на добивання після удару головою Давіда Трезеге, передачу на якого віддав все той же Каморанезі. А на 80-ій хвилині Саліхаміджич поставив крапку в матчі, вразивши ворота міланців головою після чергового гросмейстерського пасу Каморанезі.

У ще одному матчі суботи "Палермо" вдома взяв верх над "Катаньєю" - 1:0. Решта ігор туру пройдуть сьогодні.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" здобув вольову перемогу над "Міланом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі