вівторок, 16 вересня 2008 15:30

"Ювентус" розірвав контракт із португальським захисником

"Ювентус" розірвав контракт із португальським захисником

Італійський футбольний клуб "Ювентус" прийняв рішення розірвати контракт із захисником збірної Португалії Жорже Андраде, який через травму коліна не виходить на поле більше року. Літом 2007 року "Ювентус" купив гравця у іспанського "Депортиво" за десять мільйонів євро та готовий відпустити його безкоштовно, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Жорже Андраде вперше отримав важку травму коліна в лютому 2006 року і не зміг взяти участь в чемпіонаті світу в Німеччині. Захисник повернувся в стрій наприкінці 2006 року, а наступного літа підписав контракт з "Ювентусом". На початку сезону-2007/08 він був основним гравцем італійської команди, але у вересні пошкодив колінну чашку і з тих пір не виходив на поле.

Контракт Жорже Андраде з "Ювентусом" розрахований до кінця червня 2010 року. Керівництво італійського клубу не є впевненим, що футболіст зможе відновити виступи на високому рівні, а тому вирішило розірвати контракт з гравцем, щоб заощадити на його зарплаті.

30-річний Жорже Андраде починав кар"єру в португальському клубі "Ештрела Амадора", потім виступав за "Порту", в 2002 році перейшов у "Депортиво", а в 2007 - в "Ювентус". За збірну Португалії він зіграв 51 матч і став віце-чемпіоном Європи 2004 року.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" розірвав контракт із португальським захисником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі