четвер, 12 квітня 2007 18:45

"Ювентус" хоче Макелеле, Анелька і нових захисників

  Коболлі Джільї
Коболлі Джільї

Президент "Ювентуса" Джованні Коболлі Джільї впевнений, що йому вдасться досягти угоди з Трезеге і Буффоном, інформує championat.ru.

- Трезеге і наш спортивний директор в даний момент знаходяться в завершальній стадії переговорів. Давід завжди був і залишається для нас системоутворюючим гравцем, і я упевнений, ми зможемо знайти консенсус", – заявив патрон "Старої синьйори" в інтерв"ю туринській La Stampa.

- Що стосується Буффона, то тут випадок трохи інший. Раніше я вже говорив, що Джіджі залишиться, якщо знайде стимули. Схоже, тепер він їх знайшов, так що і тут можна чекати позитивного розвитку подій, – сказав Коболлі Джільї.

На питання про плановані покупки президент б"янко-нері відповів, що в плани його команди входить посилення захисту, крім того можливий розгляд різних варіантів в півзахисті, ну а питання з атакуючою лінією вирішуватиметься вже виходячи з рішення Трезеге.

В той же час L"Equipe повідомив, що головний тренер "Ювентуса" Дідьє Дешам готовий заплатити за перехід опорного півзахисника "Челсі" Клода Мекелеле, 33 роки, 4 мільйони фунтів, а за нападаючого "Болтона" Ніколя Анелька, 29 років, 10 мільйонів фунтів.

За неперевіреною інформацією, "Ювентус" запропонував Макелеле зарплатню розміром 4 мільйони євро на рік.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" хоче Макелеле, Анелька і нових захисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі