Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2008 08:49

"Уважно подивіться. Нам забили з чистого офсайду" - Суркіс

- В порівнянні з минулими сезонами Динамо зіграло сьогодні дуже добре, але залишилася біда - пропускаємо на останніх хвилинах...

- Ви розумієте, в чому справа: ми могли пропустити і в першому таймі, ми могли забити другий м"яч в другому віддай Бангура м"яч Алієву, але це футбол. Вважаю, що ми сьогодні зіграли дуже пристойно. У другому таймі ми просто переграли "Арсенал" і могли довести гру до перемоги. Для нас не стоїть завдання за всяку ціну виграти і пройти далі. Є завдання зробити хорошу боєздатну команду. Мені не соромно сьогодні за свою команду. Я можу сказати це однозначно. Вона билася на футбольному полі, і, швидше за все, ми надовго втратили Юссуфа, який отримав серйозну травму. Але ніхто не говорить, що у нас не грав Гусєв - це наш креатив, не грав Корреа, який, дасть Бог, скоро підійде. І ми змогли б доставити більше клопоту "Арсеналу", якби на полі був кращий на сьогодні наш гравець - Мілевський. Я подякував хлопцям за гру. Ми не забили і тут же отримали м"яч у відповідь. Хоча якщо Ви уважно подивитеся, м"яч нам був забитий з чистого офсайду.

- Що Ви можете сказати про гру Романа Єрьоменка?

- Він хвилювався, це було видно неозброєним оком. Особливо в першому таймі, коли віддав невдалий пас назад, і нам могли забити гол. Але, в принципі, він виконав величезний об"єм роботи. Треба ще раз уважно, не хвилюючись, подивитися матч по телевізору, але я зрозумів, що Юрій Палич позбавив "Арсенал" його головного козиря - швидкості.

- А які шанси Романа укласти повноцінний контакт з Динамо?

- Ми б відразу підписали з ним повноцінний контракт, але ми не встигали - стримував часовий фактор. Щоб не вступати в тривалі переговори, ми домовилися і по Єрьоменко, і по Асатіані про оренду. Але у нас є опція викупити контракт Єрьоменка, якщо він нам підійде.

- А Асатіані зможе допомогти команді?

- Він теж в оренді з правом викупу. Якщо він набере потрібні кондиції, однозначно зможе допомогти, це найдосвідченіший футболіст, який грав у Сьоміна в "Локомотиві", й грав досить успішно. Він може зіграти і опорного, і центрального. Але найголовніше, що це все креативні футболісти, які можуть підсилити конкуренцію в команді.

Динамоманія

Зараз ви читаєте новину «"Уважно подивіться. Нам забили з чистого офсайду" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути