вівторок, 02 жовтня 2007 18:37

"Юта" не хоче відпускати Андрія Кириленка

В понеділок 1 жовтня капітан збірної Росії з баскетболу Андрій Кириленко, що заявив недавно про бажання покинути клуб НБА "Юта Джаз", зустрівся з головним тренером команди Джері Слоаном. Після закінчення зустрічі наставник підкреслив, що він не має наміру відпускати Кириленка, контракт якого діє ще чотири роки, повідомляє Lenta.Ru.

По словах Слоана, він готовий зробити все, щоб утримати російського форварда в "Юті". "У нього було, що мені сказати, і я сприйняв це абсолютно нормально, - відзначив головний тренер.

В той же час Слоан не став приховувати, що він не збирається перебудовувати принципи гри команди в атаці у зв"язку з тим, що вони не подобаються Кириленку. Російський баскетболіст пояснював своє бажання змінити клуб саме тим, що він рідко отримує м"яч в нападі і відчуває себе на майданчику "роботом".

Сам Кириленко відмовився коментувати зустріч зі Слоаном, відзначивши, що він вже все сказав. Капітан збірної Росії заявив про бажання покинути "Юту" після перемоги національної команди на чемпіонаті Європи - 2007. Спочатку Кириленко написав про це в своєму блозі, а потім дав інтерв"ю російським спортивним газетам.

Зараз ви читаєте новину «"Юта" не хоче відпускати Андрія Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі