субота, 01 грудня 2007 13:54

"Україну жеребом не здивуєш"

Український форвард "Ліверпуля" Андрій Воронін прокоментував жеребкування відбірного турніру Чемпіонату світу 2010-го року і нинішню ситуацію в своєму клубі.

"Буде важко. Але якби нам дісталася не Хорватія, а Німеччина, було б ще важче. Збірну України такими "милостями" жереба не здивуєш. У відборі першості Європи чемпіон і віце-чемпіон світу випали, тепер - англійці з хорватами. Нічого не поробиш, треба грати", - заявив форвард.

Він вважає, що нове суперництво Англії і Хорватії додає групі "пікантності", але британці другий раз не оступляться.
Воронін прогнозує, що очки в групі втрачатимуть всі команди. Головне не не робити цього у іграх з "вічними аутсайдерами" Казахстаном і Андоррою - вважає він.

Воронін також висловися з приводу виступів "Ліверпуля" в груповому етапі Ліги чемпіонів: "Коли запахло смаженим, команда зуміла взяти себе в руки і здобути необхідні перемоги. Тепер уже не важливо, з якого місця виходити з групи. Важливо — вийти. Дві перемоги є, потрібна ще одна"

Форвард вважає, що його клуб має перспективи в нинішній Лізі: "Команда-то тут пристойна, півроку тому у фіналі  грала, і було б не дуже красиво з нашого боку спіткнутися вже на груповій стадії. Ми хочемо пройти якнайдалі", - сказав він в інтерв"ю Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «"Україну жеребом не здивуєш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі