вівторок, 16 вересня 2008 11:47

"Українська їжа може отруїти моїх гравців" - Арсен Венгер

"Українська їжа може отруїти моїх гравців" - Арсен Венгер
Завтра в Києві відбудеться матч 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між "Динамо" і лондонським "Арсеналом". Напередодні приїзду в столицю України головний тренер англійців Арсен Венгер дуже сильно побоюється отруєнь і тому привіз з собою великий запас провіанту, повідомляє газета "Життя". Коуч лондонців переконаний, що українська кухня може викликати у гравців отруєння. "Венгер упевнений, що українська їжа - погана, - зізналося неназване виданням джерело. - Наставник "Арсеналу" довго зважував всі "за" та "проти" і вирішив привезти все своє". Основним місцем перебування в столиці України коуч вибрав елітний київський готель "Хаятт".

Сама гра обіцяє бути нелегкою як для "Динамо", так і для "Арсеналу". Хоч багато скептиків і віддають перемогу "Арсеналу". Більшість наших уболівальників вірить в успіх. Французький тренер "Арсеналу" навіть не сумнівається в успіху своїх підопічних. - Я завжди поважав "Динамо" і вважав цей клуб одним з кращих у Європі, - зізнався коуч. - Кияни набрали хорошу форму і зараз всіх підряд "виносять". Якщо чесно, то я не вірю в їх успіх. Мої хлопці перебувають в хорошому настрої та настроюються тільки на перемогу. Завтра нас чекає нелегкий бій, але впевнений, що додому поїдемо з перемогою".

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Українська їжа може отруїти моїх гравців" - Арсен Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі