субота, 08 листопада 2008 13:12

"Україні не потрібні нові дороги до Євро-2012" - голова "Укравтодору"

"Україні не потрібні нові дороги до Євро-2012" - голова "Укравтодору"
Програма підготовки України до проведення Євро-2012 не передбачає масштабного будівництва автодоріг. Про це в інтерв"ю "Дзеркалу тижня" повідомив голова Державної служби автомобільних доріг України ("Укравтодора") Вадим Гуржос.

"Програма підготовки до Євро-2012 не включала глобального будівництва автодоріг", - повідомив В.Гуржос, відзначивши, що мережа автодоріг, що існує в Україні, "цілком адекватна розвитку економіки країни" і "достатньо раціонально організована".

За його інформацією, мережа автодоріг в Україні в сумі становить 170 тис. км., з них 20 тис. км. - дороги державного значення. "Це відповідає щільності автодоріг 3,7 км. на 1000 чоловік населення, або 281 км. на 1000 кв. км. території. Це десь у три-п"ять разів нижче, ніж у Європі, проте дорожня мережа приблизно відповідає існуючим транспортним потокам", - повідомив Гуржос.

Зараз ви читаєте новину «"Україні не потрібні нові дороги до Євро-2012" - голова "Укравтодору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі