середа, 22 грудня 2010 15:40

"Україна може виграти Євро-2012" - Віталій Кличко

"Україна може виграти Євро-2012" - Віталій Кличко

Національна збірна України має шанс здобути перемогу на домашньому для себе Євро-2012. Таку думку висловив український боксер, чинний чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко в інтерв'ю журналу Інформаційного центру "Україна-2012".

"Жодних перепон на шляху до перемоги у наших футболістів немає. Є скептики, які скажуть, що нічого нам "не світить". Але три роки тому скептики теж не вірили у проведення Євро в Польщі та Україні. А Євро все ж таки у нас буде!", – наголосив Віталій Кличко.

Як приклад віри українців у себе, боксер навів успіх наших паралімпійців на Іграх у Ванкувері.

"З наших мрій та бажань народжується успіх – я перевірив це на власному досвіді. Останнім підтвердженням віри українців у себе є приголомшливий успіх нашої паралімпійської збірної на цьогорічних змаганнях у Ванкувері – п'яте місце у загальнокомандному заліку.

Сила духу людей з обмеженими фізичними можливостями перемогла всі негаразди, з якими вони зіштовхнулися під час тренувань – можна тільки уявити, в яких умовах паралімпійці готуються до змагань", – підкреслив Кличко.

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «"Україна може виграти Євро-2012" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі