четвер, 09 жовтня 2008 14:02

"Ухвалю рішення після закінчення сезону" - Алонсо

Пілот "Рено" Фернандо Алонсо заявив, що ухвалить рішення про те, де продовжить свою кар"єру, після закінчення поточного сезону.

Нагадаємо, в списку команд, зацікавлених в послугах іспанського гонщика, окрім "Рено", числяться "Хонда", а також, з чуток, "Торо Россо". До останнього часу одним з претендентів на Алонсо вважалася команда "БМВ-Заубер", але недавно вона продовжила угоди з нинішніми пілотами стайні - Робертом Кубіцою і Ніком Хайдфельдом.

"Я тягну час не тому, що хочу помучити журналістів. Я ухвалю рішення після закінчення сезону. Багато хто питає - чи вплине на переговори з "Рено" той факт, що я виграв "Гран-прі Сінгапуру". Ні, це не питання результатів однієї гонки.

Мене більше хвилюють зміни в регламенті на майбутній сезон, розуміння того, яка у нас буде машина. Що ж до переможного для нас етапу, то треба визнати, що в Сінгапурі нам дуже пощастило. Все того вечора допомагало команді - і вибір шин, і поява на трасі машин безпеки, словом, все.

У звичайних умовах "Феррарі" і "Макларен" як і раніше непереможні, - цитує Алонсо Reuters. - Відзначу, що я не був здивований вирішенням "БМВ-Заубер" зберегти склад команди на майбутній рік. Інтерес до мене з їхнього боку ніколи не був серйозним, оскільки вони задоволені своїми пілотами".


sport-express
Зараз ви читаєте новину «"Ухвалю рішення після закінчення сезону" - Алонсо ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі