четвер, 29 січня 2009 20:29

"Уемблі" проведе фінал Ліги Чемпіонів

"Уемблі" проведе фінал Ліги Чемпіонів

Фінал футбольної Ліги чемпіонів сезону-2010/11 пройде на лондонському стадіоні "Уемблі", повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP. Головний матч найпрестижнішого клубного турніру Європи (у минулому - Кубок європейських чемпіонів) відбудеться на цій арені вже в шосте. Так часто фінали Кубка чемпіонів і Ліги чемпіонів проводилися тільки на "Уемблі".

Рішення про проведення фіналу Ліги чемпіонів 2011 року на лондонському стадіоні, що вміщає 90 тисяч чоловік, було ухвалене на засіданні виконавського комітету УЄФА в швейцарському Ньоні. Фінал Ліги чемпіонів сезону-2011/12 пройде в Мюнхені на "Альянц Арені".

Фінали Кубка УЄФА (цей турнір з наступного сезону називатиметься Європейською лігою) 2011 і 2012 року пройдуть відповідно в Дубліні на стадіоні "Ленсдаун Роуд" і в Бухаресті на Національному стадіоні. Дублін прийме фінал європейського кубкового турніру вперше в історії. Стадіон "Ленсдаун Роуд" ще будується.

Нагадаємо, що в 2009 році фінал Ліги чемпіонів пройде на Олімпійському стадіоні в Римі, а в 2010 році - на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" в Мадриді. Фінал Європейської ліги в 2009 році прийме Стамбул, а в 2010 році - Гамбург.

Зараз ви читаєте новину «"Уемблі" проведе фінал Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі