понеділок, 14 лютого 2011 18:06

"У складі "Роми" виділив би Менеза, Вучиніча і Боррієлло" - Кривцов

"У складі "Роми" виділив би Менеза, Вучиніча і Боррієлло" - Кривцов

Суперник донецького "Шахтаря" у Лізі чемпіонів, римська "Рома", зазнала першої домашньої поразки в серії А у поточному сезоні. Минулої суботи "вовки" поступилися на "Стадіо Олімпіко" другій команді чемпіонату "Наполі" - 0:2. Дублем відзначився найкращий бомбардир італійської першості уругвайський форвард Едінсон Кавані.

"Дивився матч по телевізору. - каже "Gazeta.ua" захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов. - Потім говорив по телефону з Тарасом Степаненком. Він розповів, що "Шахтар" повним складом відвідав поєдинок на стадіоні. У плей-офф Ліги чемпіонів свого опонента треба вивчити досконало. "Рома" показала не ту гру, якої від неї очікували. Думаю, дається взнаки підготовка до матчу з "Шахтарем". Римляни думками були вже у поєдинку, який відбудеться 16 лютого.

Тарас розповів, що кожен слідкував за діями свого опонента на полі. Я б не став робити якісь висновки по "Ромі" за цією грою. Не очікував такого рахунку. Подивимося, що буде в середу, як вони налаштуються на "Шахтар". У складі "Роми" виділив би тріо гравців — Менез, Вучиніч і Боррієлло. Форварди достатньо атлетичні і з ними буде важкувато. Маємо пройти, а там, дасть Бог, подивимося, що буде далі."

Домашня арена "Роми" розрахована на 72 700 місць ("Донбас Арена" вміщує 51 504 людини).

"Команда вже відчула атмосферу стадіону, але особливого значення це не грає. У "Шахтарі" виступають досвідчені футболісти. З вболівальниками "Роми" особливих проблем не буде."

Поєдинок "Рома" — "Шахтар" відбудеться 16 лютого. У прямому ефірі матч покаже ТРК "Україна" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"У складі "Роми" виділив би Менеза, Вучиніча і Боррієлло" - Кривцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі