четвер, 19 червня 2008 13:42

"У рапорті УЄФА про підготовку України до Євро густо від червоного кольору"

"У рапорті УЄФА про підготовку України до Євро густо від червоного кольору"

Газета "Polska" оприлюднила інформацію про те, що рапорти УЄФА свідчать про існування ймовірності того, що в Польщі та України можуть відібрати Євро-2012 - через відсутність прогресу в роботі з підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Газета "Polska" пише, що здобула останній рапорт УЄФА, де при оцінюванні прогресу в підготовці Польщі та України до Євро-2012 застосовано систему кольорів. Білий колір означає, що інвестиція майже готова, зелений - робота йде за планом, а червоний - це колір попередження.

І саме такі "червоні картки" одержали Варшава й Хожув, де підготовча робота - надто повільна. У Польщі найкраща ситуація стосовно підготовки до "Євро-2012" в Кракові

Газета "Polska" стверджує, що в Україні більші проблеми, ніж у Польщі: у рапорті УЄФА аж густо від червоного кольору, бо Україна має проблеми з готелями, дорогами та побудовою стадіонів. Отож УЄФА не виключає, що частину заходів Євро-2012, можливо, перенесуть з України в Польщу.

Зараз ви читаєте новину «"У рапорті УЄФА про підготовку України до Євро густо від червоного кольору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі