неділя, 09 грудня 2007 12:27

"У "Динамо" створені всі умови для роботи"

"У "Динамо" створені всі умови для роботи"

Юрій Сьомін прокоментував свій прихід в київське "Динамо".

На питання про те, чому він обрав саме "Динамо", фахівець відповів: "Це серйозний клуб з великими традиціями, який має солідну інфраструктуру. У ньому створені всі умови для роботи. Я вирішив, що для мене такий крок важливіший [ніж очолити який-небудь російський клуб], він буде цікавим, адже довгий час на всьому пострадянському просторі "Динамо" було найсильнішим клубом".

Сьомін також прокоментував ситуацію з тренерами з пострадянського простору і іноземними фахівцями, які зараз у фаворі: "Думаю, все це пройде. Я ще раз повторю, фахівці з колишнього Радянського Союзу завжди дуже добре працювали. Вони всі вчилися на футболі Лобановського, Бескова, тому дані у всіх хороші. Наші молоді хлопці з часом доведуть, що теж можуть виховувати молодих футболістів і добиватися результату".

Колишній тренер "Локомотива" також висловив свою думку про легіонерів, які грають в Україні. "Тут ліміт такий же, як і в російському чемпіонаті. Мене нічого не бентежить, головне, щоб гравці були хороші, щоб добре грали у футбол. І неважливо, що вони легіонери. Завжди можна знайти контакт, нехай навіть з людиною з іншої країни", - заявив Семін в інтерв"ю радіо "Маяк".

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" створені всі умови для роботи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі