вівторок, 26 серпня 2008 10:53

"У Пекіні члени збірної просто напивалися" - російський олімпієць

Плавець Роман Слуднов, що виступав за збірну Росії на Олімпійських іграх, зізнався журналістам, що поведінка деяких російських спортсменів у Пекіні не мала нічого спільного з дисципліною, режимом і здоровим способом життя.

Як розповів Слуднов в інтерв"ю газеті "Комсомольская правда", про те, що російські плавці не візьмуть Олімпійське золото, було відомо заздалегідь.

"Є речі, які говорять самі за себе. За останні вісім років російське плавання не просунулося ні на один крок уперед. У нас на трьох Олімпіадах поспіль не більше двох - трьох медалей, і жодної золотої. А все тому, що не вистачає професійної роботи менеджерів", - переконаний Слуднов.

За його словами, спортивне керівництво російської збірної непрофесійне, і навіть якщо плавці викладаються по максимуму, використовуючи свій талант, і витримують неймовірний психологічний стрес, їм не вдасться добитися видатних результатів, оскільки ніяких інших умов для перемоги немає.

"На жаль, у нас у країні, якщо спортсмен чогось добивається, - це швидше всупереч, чим завдяки", - визнав плавець.

При цьому Слуднов розповів, що на цій Олімпіаді поведінка російських спортсменів його неприємно здивувала та навіть шокувала. "Деякі члени збірної Росії з плавання, якщо називати речі своїми іменами, під час Ігор напивалися. Ситуація вийшла з-під контролю - а як це ще назвати, коли в хід йдуть цигарки та алкоголь!", - обурився спортсмен.

За його словами, раніше йому не доводилося бачити нічого подібного. "Я б ще зрозумів хлопців, якби вони після стартів зібралися та "поспілкувалися", за умови, що їх ніхто не бачитиме. Але щоб таке відбувалося протягом Олімпіади! Як так можна поводитися на головному турнірі чотириріччя!", - здивовано відмітив Слуднов.

Нагадаємо, що на дистанції 100 метрів брасом, на якій виступав Слуднов, золото завоював японець Козуке Китаджіма. Другим приплив австралієць Брендан Рікард, третім - француз Юке Дюбоськ.

"Подробрости"

Зараз ви читаєте новину «"У Пекіні члени збірної просто напивалися" - російський олімпієць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі