пʼятниця, 18 січня 2008 10:59

"У Німеччині тобі платять, щоб ти програв"

Англійський боксер-супертяж Майкл Шпротт прокоментував завтрашній чемпіонський бій WBA Руслана Чагаєва проти Метта Скелтона і оцінив шанси обох на перемогу.

Шпротт добре знає обох супротивників, бо програвав і своєму співвітчизникові (двічі) і Чагаєву. Шанси Скелтона в бою на німецькій території Майкл оцінює скептично: "У Німеччині тобі платять, щоб ти програв. Люди жартують, що якщо ти нокаутуєш тут супротивника, значить, можна сказати, забезпечив собі нічию. Це німецький шлях і я неодноразово був свідком жахливих суддівських рішень. Коли я боксував тут з Тімо Хоффманном, я чисто виграв бій, але судді віддали перемогу німцеві. Навіть німецькі фани обурено ревли. Отже, якщо Скелтон збирається перемагати, йому потрібно мати це на увазі".

"Так, я раджу Метту перемагати нокаутом, але, чесно кажучи, не уявляю, як він це може зробити. Я думаю, Чагаєв виграє за очками, тому що він просто сильніший. Я взагалі не знаю, хто зараз може його зупинити. Великий росіянин (Валуєв) не зміг зробити цього і Джон Руіз теж. Коли я боксував проти нього, я вкладався в аперкот всією своєю вагою, а він навіть не реагував. Капа вилітала з рота, а він нормально йшов в кут", - зізнався Шпротт.

"Скелтон, звичайно, непростий і складний боксер. Він часто використовує свою голову не за призначенням, а також лікті і все інше, що, на його думку, може допомогти йому виграти. У Німеччині у нього з цим будуть труднощі, рефері не дасть йому поводитися таким чином", - підсумував англійський боксер.


Спорт.соm.ua
Зараз ви читаєте новину «"У Німеччині тобі платять, щоб ти програв"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі