пʼятниця, 22 серпня 2008 14:36

"У Нікітіна вкрали медаль" - Валерій Гончаров

У програмі "День олімпіади" (на каналі Мегаспорт) олімпійський чемпіон Афін 2004 (на брусах) Валерій Гончаров прокоментував суддівство змагань з гімнастики на Олімпіаді 2008:

"На цій Олімпіаді суддівство залишає бажати кращого. У багатьох спортсменів були претензії до суддів і досить об"єктивні, але рефері змагань просто не хотіли повертатися до перегляду результатів.

Такого роду претензії були і у нашого спортсмена зі стрибків на батуті Юрія Нікітіна. По ходу змагань у Юрія була дуже складна програма, можна сказати, що при вдалому виступі вона повинна була стати виграшною. Так, Юрій пару разів трохи помилився, але такі помилки несильно повинні були вплинути на його загальний результат. Проте судді так не думали. Вони оцінили виступ Нікітіна як незадовільний і не дали йому можливості боротися за медалі.

Після вимоги тренерів про перегляд повторів змагань, виявилось, що у суддів не опинилося відеозаписів і дивним чином зникли протоколи. В Юрія просто вкрали медаль, по іншому це ніяк назвати не можна.

Олімпіада - це серйозний захід, і суддівство на такого роду змаганнях повинно бути на високому рівні".

Зараз ви читаєте новину «"У Нікітіна вкрали медаль" - Валерій Гончаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі