середа, 10 грудня 2008 08:38

"У мене досі перед очима гра з "Барселоною" в Донецьку" - Луческу

Після перемоги над "Барселоною" головний тренер донецького "Шахтаря" своє спілкування з журналістами почав з короткого аналізу минулого матчу:

- Це важлива перемога для іміджу клубу. Важко виграти у "Барселони", особливо на Камп Ноу. Хотілося б привітати Гвардіолу, тому як великої різниці між основним складом і тим, який грав сьогодні, не було. Можливо, у цих гравців менше досвіду. Ми вибрали свою тактику, дуже добре організували оборону і, природно, спробували використовувати контратаки і швидкі атаки.

- Але не завжди це виходило, а перший гол ми отримали від Сілвіньо - не встигли заблокувати удар, хоча ми над цим працювали. Плюс вихід один на один Брандау. Якщо б він забив, рахунок був би 1:4, і тих напружених останніх хвилин, які виникли, вдалося б уникнути.

- Чи компенсує сьогоднішня перемога ту поразку, яка була в Донецьку?

- Можна так сказати. Я вважаю, що "Барселона" відмінно грала. Але "Шахтар" теж досвідчена команда, у нас теж хороші гравці - нападаючі і захисники. Повинен сказати, що я приємно здивований грою "Барселони", для нас це дуже важлива перемога, тому що з Барсою завжди грати важко. Я радий і думаю, що "Барселона" цілком може стати переможцем Ліги чемпіонів. Але, звичайно, на другому місці в нашій групі повинен був бути "Шахтар", а не "Спортинг".

- Містер Луческу, сьогодні ви довели, що у футболі нічого неможливого не немає. Про що ви подумали відразу після фінального свистка?

- Узяли реванш за поразку! Але у мене досі перед очима перша гра, яка була в Донецьку.

Офіційний сайт "Шахтаря"

Зараз ви читаєте новину «"У мене досі перед очима гра з "Барселоною" в Донецьку" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі