середа, 10 вересня 2008 17:31

"У матчі з Англією фаворитом є моя команда" - Біліч

Славен Біліч вважає, що збірна Хорватії рівносильна, якщо не краща від зоряної Англії Фабіо Капелло, причому на всіх позиціях.

"Англія - команда, в якій є особи, здатні вирішити результат матчу одним своїм рухом", - заявив Біліч. "Це гравці, які вже з десять років грають в Лізі Чемпіонів."

"Але визнання їх достоїнств не означає, що ми їх боїмося", пояснив він. "На всіх позиціях ми не гірші за них і боротимемося за перемогу."

"У таких матчах не буває фаворитів, але якщо вже вибирати, то, думаю, фаворитом є ми - судячи по формі, грі і результатам.

"Хорватія грала краще проти Казахстану, чим Англія проти Андорри. Хорватія виглядала переконливіше в матчі із Словенією, чим Англія в грі проти чехів.

"У обох командах склади залишилися приблизно тими ж, що і в попередніх двох матчах - і ми їх виграли.

"Вони сильніші, ніж були два роки назад, коли ми виграли у них в Загребі, проте ми теж граємо сильніше і краще. Навіть порівняно з грою на Вемблі, яку, до речі, ми теж виграли.

"Будуть періоди, коли домінуватимемо ми, будуть моменти, коли краще будуть вони. Думаю, буде відкрита гра, збалансований матч двох топ-команд."

Біліч визнає, що Фабіо Капелло навряд чи повторить помилки свого попередника Стіва Макларена.

"Капелло є Капелло", сказав він. "Він кращий з кращих, але це не означає, що ми втратили сон від страху. Грати на полі буде не Капелло."

football.ua
Зараз ви читаєте новину «"У матчі з Англією фаворитом є моя команда" - Біліч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі