четвер, 07 серпня 2008 11:36

"У Києві "Спартаку" буде комфортно" - розвідник москвичів

Колишній півзахисник "Спартака" Дмитро Попов, який в даний час працює в селекційній службі "червоно-білих", поділився своєю думкою про гру київського "Динамо" в матчі проти "Дрогеди" (2:2).

"Динамо" може виступати набагато краще, ніж того вечора. Таку команду, як "Дрогеда", кияни зобов"язані були обігравати на класі. Замість цього пропустили від не найсильнішого суперника три голи за два матчі, а в кінцівці весь стадіон взагалі впав в передінфарктний стан. У ірландців були два стовідсоткові моменти, і вони мали відмінний шанс пройти далі", - наводить слова Попова "Спорт-експрес".

"В цілому ж "Динамо" - дуже серйозний супротивник з відмінним підбором висококласних виконавців. До того ж, впевнений, в іграх проти "Спартака" у них буде набагато серйозніший настрій на гру. Якщо говорити про персоналії, в середині поля у киян виділявся Алієв. Він діяв на класичній позиції плеймейкера, зі своїми завданнями справлявся дуже непогано. Непогано виглядав і Мілевський, що вийшов в другому таймі і значно додав потужності атакам господарів. Безумовно, він гравець основного складу. Крім того, сподобалася атмосфера на стадіоні в Києві. Дуже доброзичлива публіка, активно підтримує своїх футболістів. Грати в таких умовах "Спартаку" буде цілком комфортне", - поділився Дмитро Попов.

Зараз ви читаєте новину «"У Києві "Спартаку" буде комфортно" - розвідник москвичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі