вівторок, 24 червня 2008 11:40

"Турки більш креативні, ніж португальці"

"Турки більш креативні, ніж португальці"

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов напередодні півфіналу чемпіонату Європи признався, що ще не вирішив, скільки нападаючих виставить на матч з командою Туреччини.

- Ми - єдина команда, яка пробилася у півфінал, і яка також була у четвірці найкращих на останньому чемпіонаті світу, - сказав Льов. - Це говорить про нашу стабільність. Проте потрібно тримати себе в руках. Ми повинні зіграти так само, як з Португалією.

- Вашу команду практично всі вважають беззастережним фаворитом.

- Це неправильна думка. Турки мають у своєму розпорядженні класних виконавців. Тим паче, що зараз вони у прекрасному настрої. У такому стані вони здатні на багато. У них особливий менталітет, вони битимуться до кінця. Загалом, нас чекає важкий матч. Вважаю, що вони навіть більш креативні, ніж португальці.

- За якою схемою збираєтеся зіграти: 4-5-1, як у чвертьфіналі, або повернетеся до розстановки 4-4-2?

- Схема 4-5-1 добре спрацювала в матчі з Португалією. Спершу треба вирішити, скільки нападаючі гратимуть у зустрічі з турками. У будь-якому випадку, ми готові доставити проблеми будь-якому суперникові, незалежно від розстановки. Головне - хороший фізичний стан і впевненість у своїх силах.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «"Турки більш креативні, ніж португальці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі