понеділок, 20 жовтня 2008 16:35

"Треба спрощувати перетин українсько - польського кордону" - голова Спілки "PL.2012"

"Треба спрощувати перетин українсько - польського кордону" - голова Спілки "PL.2012"
Налагодження дієвої роботи пунктів на українсько-польському кордоні є одним із пріоритетних завдань підготовки до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це сьогодні під час Другого польсько-українського економічного форуму "Економічні шанси для Польщі та України у світлі Євро-2012" заявив голова Спілки "PL.2012" Марчін Херра, передають кореспонденти "УКРІНФОРМу".

"До Євро-2012 відстань від Варшави до Донецька маємо долати автомобілем за 18 годин", - поінформував він. М.Херра додав, шо це питання детально розглядалося у Києві під час засідання українсько-польського Комітету з питань підготовки та проведення Євро-2012.

Як зауважив керівник "PL.2012", проблема перетину українсько-польського кордону є комплексною, оскільки стосується питань законодавчого характеру, візового регулювання, загального обслуговування тощо.

Віце-прем"єр-міністр, міністр внутрішніх справ та адміністрації РП Гжегож Схетина висловив переконання, що до 2012 року Україна та Польща встигнуть спільно побудувати нові пункти пропуску на кордоні та забезпечити швидкий перетин кордону вболівальниками.

Зараз ви читаєте новину «"Треба спрощувати перетин українсько - польського кордону" - голова Спілки "PL.2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі