четвер, 05 лютого 2009 14:25

"Тоттенхем" слабшає перед матчем з "Шахтарем"

"Тоттенхем" слабшає перед матчем з "Шахтарем"

Нападаючий Роббі Кін, який повернувся в "Тоттенхем" з "Ліверпуля", не зможе допомогти своїй команді на стадії плей-офф Кубка УЄФА. Трансфер був оформлений в останній день дозаявочної кампанії і лондонський клуб не встиг направити в УЄФА необхідні документи для внесення футболіста до заявочного списку, повідомляє sport.segodnya з посиланням на Guardian.

У 1/16 фіналу турніру лондонська команда зустрінеться з донецьким "Шахтарем". Перший матч відбудеться 19 лютого в Донецьку, матч-відповідь пройде в Лондоні 26 лютого.

У поточному розіграші Кубка УЄФА "шпорам" не зможуть допомогти також нападаючі Джермейн Дефо і Роман Павлюченко, заграні за "Портсмут" і московський "Спартак" відповідно.

Як писала gazeta.ua, місце Кіна в "Ліверпулі" може зайняти наш Андрій Воронін, у якого з червоними підписаний контракт ще на два роки. Зараз українець грає в оренді в берлінській "Герті". Вороніну не вистачало місця в основі, але з відсутністю ірландця в Андрія з"явився шанс проявити себе в команді Бенітеса.

Роббі Девід Кін (англ. Robert "Robbie" DavidKeane; 8 липня 1980, Дублін, Ірландія) - ірландський футболіст, нападаючий "Тоттенхема", капітан збірної Ірландії.

Досягнення

Командні

Учасник Чемпіонату світу 2002

Володар Кубка англійської ліги ("Тоттенхем"): 2007-2008

Особисті

Найкращий бомбардир збірною Ірландії - 35 голів (85 матчів)

Довідка wikipedia

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" слабшає перед матчем з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі