вівторок, 17 липня 2007 12:39

"Тоттенхем" купить півзахисника "Челсі" за 25 мільйонів доларів

"Тоттенхем" планує витратити 12 мільйонів фунтів (близько 25 мільйонів доларів) на підписання крайнього півзахисника "Челсі" Шона Райта - Філліпса, повідомляє Mirror.

Лондонці перебувають на етапі "поглиблених переговорів" з екс-чемпіонами Англії. Якщо клуби дійдуть згоди, то витрати "Тоттенхема" на нових гравців складуть 50 мільйонів фунтів. На це момент клуб посилився Дарреном Бентом з "Чарльтона", Гаретом Бейлом з "Саутгемптона" та Юнесом Кабулом з "Осера".

Представники "Тоттенхема" відмовляються коментувати факт переговорів, але всі знають , що головний тренер Мартін Йол - великий шанувальник таланту гравця. Та й сам Шон не проти піти з "Челсі".

Два роки тому "Тоттенхем" намагався купити Райта - Філліпса, але не зміг дати більше грошей, ніж 21 мільйон фунтів, які отримав "Манчестер Сіті" від "Челсі" за футболіста.

Клуб з Північного Лондону також перебуває на межі підписання болгарського лівого півзахисника Мартіна Петрова з "Атлетико". Сума трансферу може скласти 8 мільйонів фунтів.

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" купить півзахисника "Челсі" за 25 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі