вівторок, 21 серпня 2007 12:46

"Тоттенхем" готовий викласти за Рікельме 15 мільйонів євро

Англійський "Тоттенхем" запропонував за півзахисника іспанського "Вільярреала" і збірної Аргентини Хуана Рікельме 15 мільйонів євро. Другу частину минулого сезону гравець провів на правах оренди в "Боки Хуніорс", у складі якого став володарем Кубка Лібертадорес, повідомляє www.sports.ru.

- "Вільярреал" отримав дуже хорошу пропозицію "Тоттенхема" про прдбання Хуана. Зараз президент іспанського клубу Фернандо Роїж роздумує над ним. Думаю, він повинен погодитися відпустити Рікельме, адже пропозиція вигідна і для "жовтої субмарини", і для самого гравця, - сказав агент аргентинського футболіста Маркос Франкі.

Кілька днів тому Фернандо Роїж заявив:

- Ми завжди прораховуємо наші економічні і спортивні вигоди. Поки трансферне вікно відкрите (до 31 серпня), ми готові розглянути пропозиції по Рікельме. Спершу всі охочі повинні домовитися з самим гравцем, а потім звертатися до нас. У крайньому випадку, Рікельме залишиться в "Вільярреалі".

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" готовий викласти за Рікельме 15 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі