пʼятниця, 11 квітня 2008 10:29

"Тимощук залишається нашим штатним пенальтистом"

Тренер "Зеніту" Дік Адвокат відзначив відмінну гру "Баєра" у першому таймі, хоча якщо говорити про всю зустріч, то, на його думку, пітерцізаслужили нічию. Не зважаючи на програш учора в 1/4 фіналу Кубка УЄФА 0:1, за сумою двох зустрічей (4:2) "Зеніт" все ж виходить у півфінал турніру.

- Вихід у півфінал Кубка УЄФА є історичним досягненням для нашої команди. Ми заслужили цей успіх. У першому таймі ми грали невдало і помітно нервували. "Баєр" перегравав нас, і нам дуже пощастило, що ми пропустили тільки одного разу. Після перерви ми зуміли додати і, здається, заслуговували нічиєї. Можливо, ми так обережно діяли у першому таймі тому, що відразу шість футболістів у разі чергової жовтої картки отримували б одноматчеву дискваліфікацію. Вони молодці, адже ніхто так і не удостоївся "гірчичника". Дуже шкода, що Анатолій Тимощук не зрівняв рахунок з 11-метрового. Не зважаючи на промах, він залишається нашим штатним пенальтистом. Головне - ми вийшли у наступне коло. Мені все одно, з ким грати у півфіналі. Можу сказати, що зараз рано думати про завоювання Кубка УЄФА. У нас, безумовно, є шанс, але зараз я просто радію виходу в 1/2 фіналу.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Тимощук залишається нашим штатним пенальтистом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі