середа, 19 січня 2011 12:54

"Тимощук "пахав" на кожному тренуванні" - Оліч

"Тимощук "пахав" на кожному тренуванні" - Оліч

Форвард "Баварії" Івіца Оліч заявив, що український легіонер Анатолій Тимощук своєю роботою заслужив місце в основному складі "Баварії".

"Знаю, він зараз задоволений, адже останнім часом постійно грає. Тімо "пахав" на кожному тренуванні, повністю віддавався роботі. Я провів у Росії три з половиною роки і, повірте, ніколи не зустрічав гравця з країн колишнього СРСР, у якого було б таке ставлення до футболу, як в Анатолія.

Зараз він, можна сказати, отримав нагороду за працю. Старанням, завзяттям всіх просто здивував - тренера, гравців. Тому врешті-решт йому дали шанс, і він його використав.

Тімо відмінно грав не тільки в середині поля, але і в центрі захисту. Загалом, показав свої можливості, і тепер, думаю, його справи будуть ще кращими. Дуже радий за нього не тільки тому, що він мій друг, але й тому, що ця людина проявила високий професіоналізм. Тимощук нинішній успіх вже точно заслужив", - наводить слова футболіста "Спорт-Экспресс".

Нагадаємо, тренер "Баварії" Луї ван Гал заявив, що перше коло Бундесліги переконало його в профпридатності українського півзахисника

На початку сезону ван Гал заявляв, що капітан команди Марк ван Боммель буде беззаперечним гравцем основи, а Тимощуку "бракує креативності".

Проте слабкі результати і травма голландця дозволили Тимощуку проявити себе, та так, що мюнхенці вирішили не продовжувати з ван Боммелем контракт, прикупивши, правда, в "Хоффенхайма" Луїса Густаво.

Зараз ви читаєте новину «"Тимощук "пахав" на кожному тренуванні" - Оліч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі