середа, 16 січня 2008 14:51

"Терек" можливо буде проводити матчі прем"єр-ліги в Грозному

Заступник міністра спорту Чечні Салман Далаков повідомив, що чемпіонат Росії може відкритися в березні матчем грозненського "Терека" і команди "Крила Рад" з Самари на стадіоні імені Білімханова в столиці Чечні, де офіційні футбольні зустрічі не грали протягом 14 років.

- Комісія Російського футбольного союзу на чолі з Олексієм Захаровим дуже уважно оглянула стадіон, а також іншу інфраструктуру, що має відношення до проведення матчів прем"єр-ліги і міжнародних зустрічей, і висловила свої зауваження, - сказав замміністра.

За його словами, було запропоновано поліпшити освітлення стадіону, завершити розширення кількості посадочних місць на трибунах, а також замінити штучне покриття на трав"яне.

- Члени комісії повторно приїдуть в Грозний 25 лютого, і ми покажемо їм футбольний стадіон, на якому будуть усунені всі недоліки, - завірив Далаков.

Ініціатором відновлення практики проведення футбольних матчів в Чечні виступив на цьому тижні її президент Рамзан Кадиров. До цього передбачалося, що "Терек", що повернувся в прем"єр-лігу, проводитиме свої домашні зустрічі в Кисловодську.

Джерело: "Коммерсантъ"
Зараз ви читаєте новину «"Терек" можливо буде проводити матчі прем"єр-ліги в Грозному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі